Bra kreditkort med bonus

Ett bra kreditkort med bonus lönar sig av flera anledningar. Trots att det är många svenskar (nästan varannan svensk) som hellre betalar med cash utomlands är det på det viset att man tjänar på att använda kreditkort istället. Detta har främst att göra med att det ofta är lägre växlingskostnad när man betalar med kort. Dessutom är det mer vanligt i många andra länder att man använder sig av just kontanter, så det är smart att ta seden dit man kommer.

I många fall är det så att man får reseförsäkring och avbeställningsskydd inbakat i sitt kreditkort och det gör att man både kan slappna av och att man slipper köpa till extra saker när man bokar sin resa.

Det är tryggt att veta att man har ett kort som man kan använda hela tiden där man vet att det finns pengar under hela vistelsen, vare sig det är en jobbresa, en resa man gör på grund av studier, en semesterresa eller vad det nu kan vara.

Bästa kreditkorten med bonus 2022

Kreditkort med bra bonus

Att ha ett kreditkort med bra bonus innebär att man får poäng, bonus, cashback eller liknande på de inköp man gör med sitt kreditkort. Det är naturligtvis smartare att ha den här typen av kreditkort än att ha ett kreditkort som kanske både har en hög avgift och/eller dåliga bonusar eller kanske inga alls.

Idag finns det väldigt många olika kreditkort och det är bra för oss användare. Det gör nämligen att det blir konkurrens mellan de olika kortföretagen och det gör att vi får bättre erbjudanden. Det går inte att slå sig fram på marknaden idag om man inte har ett kreditkort som sticker ut från mängden.

Vare sig det är ett kort utan avgift, ett kort med superbra bonusar, eller om det är någonting annat som gäller är det så att man ska ta för sig av de kort som faktiskt ger en bra deals. Det finns ingen anledning att hänga kvar i gamla spår bara för att det är smidigt, utan det är bättre att byta till ett nytt kort om det är så att det är bättre rent bonusmässigt.

Jämför kreditkort med bonus

Det bästa sättet att komma fram till vilket kort man ska ha är att jämföra olika kreditkort med bonus. Det är inte svårt idag, utan det är bara att slå sig ner en kväll framför datorn och se efter vad de olika kreditkorten har att bjuda på. Då utbudet är stort idag så finns det ett kreditkort för alla smaker. Man kan alltså hitta kreditkort som passar ens egna preferenser bra. Det är bara att det tar en liten stund att undersöka hur marknaden ser ut.

Som vanligt när det kommer till att jämföra olika kreditkort är det så att man ska ta sig en titt på ett flertal olika saker. Hur ser det ut med årsavgift, till exempel? Finns det en sådan, eller är det gratis? Om det är en relativt hög avgift, är det ändå värt det på grund av annat som är bra med kortet?

Vidare är det viktigt att man kollar upp hur det ser ut med ränta och hur många dagar räntefritt som erbjuds, om bonusar och rabatter passar ens livsstil. Man bör även se efter hur det ser ut när det kommer till resor. Är det så att det ingår gratis uttag i bankautomater utomlands? Hur ser det ut med valutapåslag? Ingår reseförsäkring och så vidare.

Det bästa är att göra en lista på det man anser vara viktigt och sedan kan man jämföra utbudet, bocka av sina behov och önskningar och därefter välja det kreditkort som passar en bäst.

Gratis kreditkort med bonus

Att det finns gratis kreditkort med bonus kanske låter för bra för att vara sant, men det är det inte. Det finns ett flertal olika bra kreditkort som inte har någon årsavgift och det bästa är att det ofta är bra kreditkort som erbjuder massor av bra bonusar.

När man tar sig en titt på andra saker, så som högsta kredit, räntesats, hur många dagars räntefritt som erbjuds, vad för typ av bonusar man kan få och så vidare kan man ganska enkelt hitta det kort som passar en själv bäst. Vissa kreditkort passar exempelvis bra för personer som reser mycket medan andra kort passar bra för personer som använder bilen mycket och vill ha ett bensinkort. Det finns något för alla.