Kreditkort utan valutapåslag

Valutapåslag är vanligt när man använder ett kreditkort utomlands och det innebär helt enkelt att man betalar en avgift till kreditföretaget när man gör ett köp. Detta sker vid varje köp, så det blir ständiga valutapåslag när man handlar. Den avgift man betalar brukar ligga på runt 1-2 %. I vissa fall är det en högre avgift. Detta är en av de viktigaste sakerna man bör kolla upp innan man väljer vilket kreditkort man ska ansöka om, så glöm inte det.

Det är onödiga pengar som dras från kontot som man kan slippa betala om man bara väljer rätt kreditkort. Det finns ett flertal bra kort som inte har några valutapåslag och som dessutom är bra på en mängd andra sätt. Det är med andra ord inte svårt att hitta rätt. Det handlar bara om att ta sig tiden att jämföra olika kreditkort.

Bra kreditkort utan valutapåslag

Jämför kreditkort utan valutapåslag

Det finns mycket som man ska ta med i beräkningen när man gör sitt val av kreditkort. Beroende av vad man har för livsstil passar det ena kortet bättre än det andra, men att se till att man har ett kreditkort utan valutapåslag är smart oavsett vilken typ av kort man väljer.

Då det finns så många olika varianter så finns det ett kreditkort för alla smaker. Man kan utan svårigheter hitta ett kreditkort som passar ens livsstil perfekt och som även erbjuder köp utan valutapåslag. Det är just ett sådant kort man ska se till att välja.

Fundera över om det är exempelvis matkort, bensinkort eller resekort du kommer att använda mest. Kolla sedan hur det ser ut med valutapåslaget. Är det resekort så kommer du, förutom att slippa valutapåslag, även få andra förmåner som passar bra för dig som reser mycket och som vill ha bonusar och rabatter som passar den livsstilen.

Är det så att ni är en barnfamilj så kan det vara klokt att välja ett matkort och om du jobbar mycket i olika städer och åker mycket bil så är det perfekt med ett bensinkort. Självklart är det på det viset att alla dessa kort även passar dig som varken har barn, reser mycket eller har en bil – bara för att det är exempelvis ett resekort så behöver man inte använda det endast när man reser. Men när man är ute på vift så är det trevligt att slippa betala 200 kronor i valutapåslag på varje 10 000 kronor man shoppar för.

Bästa kreditkort utan valutapåslag

Vilket är det bästa kreditkortet utan valutapåslag? Det finns många kreditkort utan valutapåslag som är bra. Det är bara att välja ett som passar bra vad gäller andra saker som erbjuds också. Man ska exempelvis se till att välja ett som är gratis, ett som har bra bonusar och så vidare.

Det som är bäst för dig kan du avgöra först efter det att du har kollat igenom utbudet. Det är viktigt att man gör grundlig research så att man får ett kort som är lämpat perfekt efter ens egna behov. Att man sedan slipper valutapåslag är en bra grej som man kan se som en extra förmån.

Kreditkort utan valutapåslag och årsavgift

Som vi varit inne på så är det klokt att välja ett kreditkort som är utan både valutapåslag och årsavgift. Det gör att man kommer att tjäna in slantar både på grund av att det är gratis att ha kortet och att alla inköp blir utan valutapåslag. Man tjänar således in pengar både när man är hemma och när man är utomlands.

De kreditkort som är utan årsavgift kan man ha utan att använda dem utan att behöva betala en avgift. Kanske är det exempelvis så att du har skaffat ett kreditkort som är utan både årsavgift och valutapåslag som du ska använda vid en långresa senare under året, eller kanske till och med året efter? Inga problem, det ligger där hemma snällt och väntar. Kom bara ihåg att ett kreditkort, precis som vilket annat kort som helst, upphör att gälla vid ett särskilt datum. Det står på kortet vilken månad och vilket år kortet slutar att gälla.