re:member flex kreditkort

remember

Kreditgräns
100 000 kr
Kreditränta
9,74 – 24,74 %
Räntefritt
56 dagar
Årsavgift
0 kr

Fördelar med re:member flex kreditkort

  • 2 räntefria månader varje kalenderår
  • Försäkringar ingår
  • Rabatt hos 300 butiker
  • Upp till 56 dagar räntefritt

Kort om re:member flex

re:member flex är ett flexibelt betal- och kreditkort helt utan årsavgift och med möjlighet till ränta från 9,74 %. Med re:member kreditkort har du tillgång till innovativa betallösningar och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll samtidigt som din vardag blir enklare.

Med sitt största ess i bakfickan, sitt suveräna rewardprogram, så växer Remember Flex stadigt på den svenska kreditkortsmarknaden för varje dag som går.

re:member flex är ett kreditkort med många förmåner

Kreditkortet re:member flex är ett Mastercard utan årsavgift som ger dig en mängd bra fördelar att kunna ta del av som exempelvis en ingående reseförsäkring, möjlighet till delbetalning och räntefria köp för att enbart nämna några av alla dessa fördelar.

Även om det som sagt finns en hel del fördelar med kreditkortet utöver just dess bonusprogram så är det ändå otroligt svårt att bortse från detta bonusprogram. Med rabatter på upp till 25% i över 300 webbutiker så är detta utan tvekan kortet för dig som gillar att shoppa.

Det är också här som den absolut största fördelen med kortet även kommer in i bilden, du behöver inte vara den som gillar att shoppa online för att re:member flex ska vara valet för dig. Nej, här är det faktiskt så att du samlar bonuspoäng på varje köp som du gör, varje gång och överallt där MasterCard är en accepterad betalningsmetod.

Vad som också gör rewardprogrammet så bra är också att de butiker som ingår i programmet är så pass bra och varierande inom så många olika områden.

Här finner du butiker som Byggmax, Citygross, Ellos och Åhléns för att bara nämna några av alla de +300 butikerna. Detta gör också kortet helt perfekt för alla kunder, privatpersoner som barnfamiljer, då det är ett kort som kan användas i så många butiker för vardagliga köp.

Kreditkortet re:member flex är enkelt att använda

Att det sedan även är så otroligt smidigt och enkelt att använda när det gäller rewardprogrammet gör det heller inte ett dugg sämre. Allt man behöver göra som kund är att i tre snabba steg:

  • Logga in på ditt konto, detta gör du via re:members hemsida. Välj butik i utbudet och klicka sedan på ”Till butik”. Välj den eller de varor som du vill köpa.
  • Betala sedan med ditt re:member flex kreditkort.
  • Din rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Väljer du E-faktura så kostar det heller ingenting. Bäst koll på läget har du när du loggar in på dina personliga sidor hos re:member som du får när du fått ditt kreditkort beviljat.

Ja man skulle kunna prata om re:member reward och alla dess fördelar i evigheter, den svenska kreditkortsmarknadens bästa bonusprogram går verkligen inte av för hackor. Reward i all ära, men som vi var inne på tidigare så finns det flera bra fördelar med kortet.

Räntefri delbetalning i upp till 24 månader

Som kund så väljer du själv hur du vill betala av dina köp. Alla de köp som du gör med ditt re:member flex som är från 3 000 kr och upp till 20 000 kr kan också delas upp och betalas genom räntefri delbetalning.

Hur du vill dela upp betalningen bestämmer du i efterskott och där du enbart behöver logga in på dina personliga sidor hos re:member och där sedan klicka på det aktuella köpet. Följ sedan enbart de anvisningarna som du får, hur smidigt och hur enkelt som helst.

Fördelar med delbetalning

  • Det tas ingen ny kreditupplysning på dig om du väljer att delbetala med kortet istället för att göra upp en ny betalning via butiken.
  • Du väljer helt och hållet själv vilka av dina köp som skall betalas som en delbetalning och vilka som skall betalas via den vanliga fakturan. Med detta menas att du väljer att delbetala enstaka köp som du gör och inte hela kreditkortsskulden.
  • Att delbetalningen är räntefri gör det också busenkelt att ha kontroll på den totala kostnaden du har.

Annat bra att veta gällande delbetalning

Delbetalning kan göras på exakt alla typer av köp men där köpen behöver vara från 3 000 kr och upp till 20 000 kr. De inköp som du väljer att göra kan alla läggas upp för delbetalning på dina personliga sidor hos re:member.

Det är viktigt att komma ihåg att detta behöver göras inom 30 dagar från inköpsdatumet och att detta gäller för en återbetalningstid om antingen 6, 12 eller 24 månader.

Den administrativa avgiften för tjänsten är 57 kronor per månad, inga andra extra avgifter tillkommer om avtalet följs så som det också är överenskommet. På dina personliga sidor hos re:member kan du se vilka inköp som kan läggas upp för delbetalning.

Kostnader med re:member kort

Som vi redan har varit inne på så är årskostnaden för kortet 0 kr, vilket är en av de största huvudfördelarna med kortet för många av re:members alla kunder. Skulle du eller en familjemedlem (över 18 år) behöva ett extrakort så tas heller ingen avgift för detta.

Räntekostnad

Räntekostnaden är individuell precis så som det är hos alla andra banker och långivare. Här är det från 9,74 % och upp till 24,74 % som re:member flex har att erbjuda. Om du har en bra eller medel-bra kreditvärdighet att uppvisa så går det att få en helt okej deal för ränta. Effektiv ränta 14,67% vid utnyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2022-01-01).

Kreditupplysning

Som alltid enligt svensk lag så tas det också en kreditupplysning när du ansöker om ett lån och så även hos re:member. Här är högsta lånesumma att kunna ansöka om 100 000 kr på ditt kreditkort. Detta lika hög lånesumma och ibland även högre än vad många andra konkurrenter i branschen har att kunna erbjuda sina kunder.

Valutaväxlingspåslag

Valutaväxlingspåslag på 1,75% tillkommer på alla köp som du gör med ditt re:member när du är utomlands. Kontantuttagsavgift på 3% tillkommer för alla kontantuttag (minst 35 kr per uttag), detta gäller oavsett om du gör uttaget i Sverige eller utomlands och även oavsett om uttaget görs i en uttagsautomat som tex. En bankomat eller i en fysisk bank.

Välj E-faktura

39 kr för pappersfaktura tillkommer men kan snabbt bli helt gratis om du väljer alternativet för E-faktura istället, byt till E-faktura inne på dina personliga sidor på remember.se.

Betala i tid

Se också till att sköta dina fakturor och ditt kreditkortslån så som du också har kommit överens om med företaget. Annars tillkommer onödiga extraavgifter som förseningsavgift på 125 kr, påminnelseavgift 60 kr och övertrasseringsavgift på 95 kr.

Grundkrav för att få re:member flex kreditkort

Vad gäller personliga villkor för att kunna få ett kreditkortslån beviljat hos re:member så är grundkraven att du måste vara 20 år fyllda, du behöver ha minst 100 000 i årsinkomst, du får inte har några betalningsanmärkningar och du får heller inte vara student eller arbetslös.

Fakta om re:member flex kreditkort

Årsavgift: 0 kr
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 9,74 – 24,74 %
Effektiv ränta: 8,12 – 21,62 %
Räntefritt: Upp till 56 dagar
Korttyp: Mastercard
Uttagsavgift: 3,00 %, minst 35 kr
Valutapåslag i utlandet: 1,75 %
Minsta belopp att betala: 3,00 % av skulden (minst 200 kr)
Aviavgift: 0 kr
Övertrasseringsavgift: 95 kr
Förseningsavgift: 125 kr

Spärra re:member flex kreditkort

EnterCard Group AB
Telefon: 0771-150 015