Marginalen Bank Gold kreditkort

Marginalen Bank Gold kreditkort

Kreditgräns
100 000 kr
Kreditränta
16,90 %
Räntefritt
50 dagar
Årsavgift
195 kr

Fördelar med Marginalen Bank Gold kreditkort

 • Räntefri kredit upp till 50 dagar
 • Möjlighet att delbetala inköp
 • Ingen årsavgift första året
 • Prisgaranti, leveransförsäkring och allriskförsäkring ingår

Flera försäkringar och bra shoppingkort

9 användbara försäkringar som allrisk och reseförsäkring ingår. Valfri kredit upp till 100 000 kronor. Full självservice via mobilapp & internetbank. Återbäring på onlineköp via Handla smart och upp till 50 dagars räntefri kredit.

Marginalen Gold kreditkort

Med hela 9 st. trygghetsförsäkringar, ett bra cash back program hos över 200 onlinebutiker och möjlighet till flera betalningsfria månader m.m. så växer Marginalen Golds kreditkort i popularitet hos kunderna för varje dag som går.

Marginalen Bank som är företaget bakom kreditkortet är också riktigt bra på att stadigt komma med nya kampanjerbjudanden för alla sina nya kunder.

Detta är också såklart en del av hela förklaringen till att man är en växande aktör på den svenska kreditkortsmarknaden, kunderna har helt enkelt fått upp ögonen ordentligt för kreditkortet och alla dess fördelar.

För att också ge ett par exempel på detta så bjuder man alla nya kunder på den första årsavgiften på 195 kr, vilket såklart är riktigt generöst då detta även är kortets enda faktiska kostnad tills dess att du också börjar använda det.

Ett annat exempel på en kampanj som Marginalen Gold kör för tillfället är att om du gör fem köp inom 30 dagar så får du 200 kr tillbaka i återbäring direkt tillbaka på ditt kreditkort.

Även om kreditkortet även har en hel del andra bra fördelar som vi också verkligen gillar så går det ändå inte att komma ifrån att Marginalen Gold är som klippt och skuret för dig som vill ha trygghet och åter trygghet när du handlar med kortet.

Här får du också försäkringar så att det räcker och blir över, hela 9 st. som sagt. Försäkringarna som ingår i kortet gäller för både köp av varor och tjänster:

 • Avbeställningsskydd
 • Självriskskydd
 • Resestartskydd
 • Nyckelserviceförsäkring
 • Självriskeliminering hyrbil
 • Bagageförsening och försening av allmänt färdmedel
 • Självriskeliminering för bilbärgning och assistans
 • Ersättning om du tankar fel bränsle
 • Allriskförsäkring för svenska köp

Som med alla andra kreditkort på marknaden så behöver du också ha gjort köpen med ditt Marginalen Gold kreditkort för att försäkringarna även ska gälla.

Har du frågor eller funderingar kring någon eller flera av alla försäkringarna som ingår så kan du alltid läsa mera på företagets hemsida eller alternativ kontakta företagets kundtjänst 0771 – 717 710, kundtjänsten har öppet vardagar 08 – 20 och även på helger, 09 – 17.

Här vill vi också gärna lägga till att Marginalens kundtjänst utan tvekan också tillhör några av de proffsigaste och snabbaste inom branschen, bra och hjälpsam support är vad som erbjuds.

Cashback att utnyttja på över 200 onlinebutiker

Med Marginalen Golds cashback program så kan du även få pengar tillbaka på onlineköp med utbetalning direkt till ditt kortkonto. För att börja ta del av återbäringen och alla schyssta erbjudanden så:

 1. Ladda först ner appen ”Handla Smart”, detta kan göras hos Google play (Android) eller hos App Store (iOS).
 2. Logga in på appen genom att ange det kontonumret (inte kortnummer) som är kopplat till ditt kreditkort, kontonumret hittar du på ditt kontoutdrag eller i mobil/internetbanken på marginalen.se.
 3. Börja handla och få pengar tillbaka, din cashback betalas ut till ditt kortkonto.

Med cashbackprogrammet så kan du fynda inom flera olika områden som resor & boende, elektronik, biltillbehör, sport & fritid, böcker & tidskrifter, hälsa & skönhet, accessoarer & optik, hobby & nöjen samt även hos en hel del olika tjänsteföretag.

Kostnader för Marginalen Gold

Årsavgift på 195 kr är den enda faktiska kostnaden som vi varit inne på tidigare, alla nya kunder slipper dock denna avgift under det första året tack vare Marginalens kampanj för alla nya kunder.

Räntekostnaden är aning hög hos Marginalen Gold där man i en jämförelse med andra kreditkort i branschen hamnar någonstans i mitten av fältet, 16,9 är det fasta årsräntan vid kontantuttag.

Avgift för kontantuttag inom som utanför EU, 3% eller minst 35 kr. 1,65% tillkommer i avgift på de köp som man gör med kortet när man är utomlands.

Det får du också med ett kreditkort från Marginalen Gold

En möjlighet som är en av våra personliga favoriter med kortet är möjligheten till 2 betalningsfria månader per varje kalenderår.

För att kunna nyttja detta så får inte månaderna vara sammanhängande med varandra samt så kommer ränta och eventuella avgifter läggs på nästa kontoutdrag vilket är bra att veta om.

Kreditutrymme att kunna ansöka om hos Marginalen Gold ligger på mellan 15 000 kr och upp till 100 000 kr. Precis som med andra kreditkort så har du även möjligheten att kunna delbetala dina köp om du hellre skulle vilja det.

Köp kan delbetalas över 5 000 kr och du kan välj din egen återbetalningstakt av lånet. Ditt köp kan också bli helt räntefritt om du väljer att betala hela summan på din faktura, i sådana fall så tillkommer varken ränta eller avgift. Chansen till räntefri kredit gäller i upp till 50 dagar.

En ytterligare fördel med kreditkortet är tjänsten Marginalen Flex. Om du tex. Skulle få en oväntad utgift eller faktura så kan du väldigt snabbt och smidigt föra över pengar till dina andra bankkonton eller t.o.m. betala fakturor med ditt Marginalen Gold om du skulle vilja.

Fakta om Marginalen Gold kreditkort

Årsavgift: 195 kr
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 16,90 %
Effektiv ränta: 16,76 %
Räntefritt: Upp till 50 dagar
Korttyp: VISA
Uttagsavgift: 3,00 %, minst 35 kr
Valutapåslag i utlandet: 1,65 %
Minsta belopp att betala: 3,00 % av skulden (minst 150 kr)
Aviavgift: 0 kr
Övertrassering: 75 kr
Förseningsavgift: 95 kr

Övrigt bra att veta gällande Marginalen Gold

Marginalen bank är anslutna till ”Verified by Visa” och ”MasterCard SecureCode” som gör det säkert och tryggt för dig som shoppar online.

Om du skulle råka ut för kortbedrägeri, försök till kortbedrägerier eller om olyckan skulle vara framme på annat vis så att du skulle behöva spärra ditt kort så kan du snabbt och enkelt göra detta genom Marginalens service StopService.

Detta betyder att du bara behöver ringa ett enda samtal och då få hjälp att spärra alla kort, id-handlingar, mobiler och mobilabonnemang. Ring kundservice 0771 – 717 710 för att beställa tjänsten StopService. Skulle du vara utomlands och vara i behov av att använda denna tjänst så ringer du +46 771–717 710.