Supreme Card Gold kreditkort

Supreme Card Gold kreditkort

Kreditgräns
150 000 kr
Kreditränta
12,36–17,32 %
Räntefritt
60 dagar
Årsavgift
245 kr

Fördelar med Supreme Card Gold kreditkort

  • Kan få upp till 150 000 kr i kredit
  • Lång kredittid upp till 60 dagar
  • Samla bonuspoäng på alla köp
  • Reseförsäkring ingår

Kort om Supreme Card Gold

Med Supreme Card Gold kan du få upp till 150 000 kr i kredit, vilket är mer kredit än med andra kort. Kortet har även lång räntefri kredit upp till 60 dagar. Dessutom får du bonuspoäng på alla köp och betalar du resan med kortet ingår reseförsäkring.

Supreme Card Gold

Ett av den svenska kreditkortsmarknadens allra bästa kreditkort är utan tvekan Supreme Card Gold från välkända Resurs Bank.

Även om kortet kommer med en mängd olika bra fördelar som kunderna gillar så är det ändå bonusprogrammet som sticker ut med kortet, detta gäller även vid en jämförelse externt mot andra kreditkort i Sverige.

Med kortet så får du bonuspoäng på alla köp som du gör där MasterCard är en accepterad betalningsmetod, kort och gott nästan överallt helt enkelt.

För att gå in ytterligare i kortets huvudfördel, bonusprogrammet, så får du 0,5 bonuspoäng per krona som du spenderar. För dig som gör mer eller mindre alla dina inköp med ditt kreditkort så kan det också betyda en hel den intjänade bonuspoäng i slutändan.

Det man också verkligen gillar med bonusprogrammet är det faktum att här får du även bonuspoäng på de kontantuttag som du även gör i en uttagsautomat, för kortets årsavgift, för räkningar och fakturor som du betalar med kortet samt för div. abonnemangstjänster.

Att även få bonus för dessa ovan nämnda saker är något som är väldigt ovanligt för ett kreditkort men som man som kund hos Supreme Card Gold ändå verkligen uppskattar.

Supreme Poängshop

Det bonusprogram som ingår i kreditkortet har Resurs Bank valt att kalla för Supreme Poängshop och det är även här som du kan nyttja alla dina intjänade bonuspoäng.

Här kan du välja mellan massor av spännande erbjudanden inom områden som resor, upplevelser, presentkort och andra kvalitetsprodukter.

För att se vilka erbjudanden och andra förmåner som du kan ta del av samt för att också se hur du ligger till med dina intjänade bonuspoäng, så behöver du bara logga in på dina personliga sidor på resursbank.se.

För dig som också gillar välgörenhet så kan du istället välja att skänka dina intjänade bonuspengar till något av de utvalda välgörande ändamålen.

Exempel på dessa områden eller organisationer i Supreme Poängshop och som du kan skänka dina pengar till är Cancerfonden och Radiohjälpen.

Andra fördelar med ett Supreme Card Gold

Precis som vi varit inne på så är det bonusprogrammet som får kortet att sticka ut när man jämför kreditkort mot kreditkort, men det finns även en hel del andra fördelar som det är värt att ta en betydligt närmare titt på:

  • Med ett Supreme Card Gold så kan du ansöka om en kredit på upp till hela 150 000 kr, något som också är högt i jämförelse med andra kort på marknaden.
  • Du får alltid upp till 60 dagars fri kredit. Detta innebär att du också hinner med att få minst en lön mellan det att du gör dina inköp tills dess att det är dags att betala din faktura. Du har alltid möjlighet att dela upp dina betalningar. Du kan också välja att betala hela den summa som faktureras dig, väljer du att göra detta så blir köpet också helt utan ränta.
  • Reseförsäkring ingår för dig och din familj. För att reseförsäkringen ska gälla så behöver du betala minst 75% av kostnaden för resan med ditt kreditkort.
  • Kontaktlösa betalningar ger dig möjlighet att kunna ”blippa” dina köp.
  • Du får ett sms-kvitto när du har gjort ett köp på över 500 kr, vilket ger dig en än bättre koll och översikt på de inköp som görs med kortet.

Priser och villkor för Supreme Card Gold

Räntan varierar mellan 12,36 – 17,32 % och där den effektiva räntekostnaden ligger på 16,94 %. Som alltid så avgörs räntan efter dina personliga förutsättningar vad gäller vilken kreditvärdighet du har att uppvisa, ju bättre kreditvärdighet ju bättre lånevillkor helt enkelt.

Supreme Card Gold är ett kreditkort utgivet i samarbete med MasterCard och där årsavgiften är 245 kr. Årsavgiften är ändå helt okej med tanke på vad man ändå får för fördelar ingående i kortet. I en jämförelse med andra kreditkort så hamnar man ungefär i mitten av fältet där man varken är billigast och heller inte dyrast på marknaden.

För alla kontantuttag i automat eller på bank, inom EU som utanför EU, så tillkommer en avgift på 2. 97 % vilket motsvarar minst 35 kr.

Om du gör köp med ditt kreditkort från Supreme Card Gold när du är utanför Sveriges gränser så tillkommer en valutapåslagsavgift på 1,97% på köpet som görs.

Du har också möjlighet att göra en överföring till ett eller fler av dina bankkonton. För detta så tillkommer en avgift på 3,95 % av den summa som du önskar överföra, lägst 35 kr.

Vad gäller de personliga villkoren för att få ett kreditkortslån beviljat så behöver du vara 18 år fyllda, du får inte ha några betalningsanmärkningar och du får heller inte vara arbetslös.

De personliga villkoren samt kraven för att kunna få sitt lån beviljat ligger en aning lägre hos Supreme Card Gold än vad det gör hos många andra konkurrenter i branschen.

Fakta om Supreme Card Gold kreditkort

Årsavgift: 245 kr
Högsta kredit: 150 000 kr
Ränta: 12,36 – 17,32 %
Effektiv ränta: 7,70 – 24,96 %
Räntefritt: Upp till 60 dagar
Korttyp: Mastercard
Uttagsavgift: 2,97 %, minst 35 kr
Valutapåslag i utlandet: 1,97 %
Aviavgift: 39 kr
Övertrasseringsavgift: 125 kr
Förseningsavgift: 145 kr