Easyliving kreditkort

Easyliving kreditkort

Kreditgräns
100 000 kr
Kreditränta
13,95 %
Räntefritt
56 dagar
Årsavgift
195 kr

Fördelar med Easyliving kreditkort

  • Upp till 56 dagar räntefri kredit
  • Leveransförsäkring vid internetköp
  • Allriskförsäkring och förlängd garanti på vitvaror & hemelektronik
  • 0% valutapåslag utomlands

Bra kreditkort med olika förmåner

Inget valutapåslag när du är utomlands. Allriskförsäkring, förlängd garanti på vitvaror & hemelektronik, evenemangsskydd som ger pengarna tillbaka utan självrisk om du skulle bli sjuk. Dessutom leveransförsäkring vid internetköp självriskreducering på upp till 15 000 kronor utomlands vid hyra av bil och moped.

Info om Easyliving kreditkort

Easylivings kreditkort är ett riktigt bra kreditkort som främst är anpassat för dig som gillar att resa. Detta kort ges ut från företaget Collector bank tillsammans med kreditjätten Mastercard, vilket gör att du som kund också kan känna dig helt trygg och säker.

Det finns en hel del fördelar med Easylivings kreditkort som har gjort att många ressugna därute har fått upp ögonen för detta kort. Kortet blir heller inte sämre av att det har vissa fördelar som få andra kreditkortsföretag i branschen klarar av att matcha.

I en djungel av kreditkort som också bara blir större och större så kan det vara svårt att veta vilket man ska välja och även hur man ska tänka. Följ med oss i våra jämförelser och se om Easylivings kreditkort också kan vara något för just dig.

Det bästa med ett kreditkort från Easyliving

Här finns ingen anledning att spara på krutet så direkt på de största fördelarna på en gång. Med ett kreditkort från Easyliving på fickan så får du ett kort som inte har någon avgift för valutapåslag. Detta innebär att det inte tas ut någon avgift när du gör kreditkortsköp utomlands, något som är väldigt ovanligt att hitta hos andra konkurrenter inom branschen.

En lägre ränta i jämförelse med många andra kreditkortsföretag på marknaden får du också, 13,95% är vad som erbjuds.

Du får även möjlighet att ta del av räntefritt köp på upp till 56 dagar, även här är Easyliving mycket bra i jämförelse med andra företag.

Rabatter och erbjudanden att ta del av hos Meniga Rewards. För att kunna ta del av dessa så behöver du först registrera ditt kort i mobil-appen, Meniga Rewards. I appen så finner du sedan alla tillgängliga erbjudanden, bonusar och rabatter på vissa utvalda produkter. Se bara till att betala med ditt Easyliving kreditkort då du här får återbetalning i pengar som krediteras ditt kreditkort.

Alla kort från Easyliving har nyaste teknik för kontaktlös betalning. Detta gör att du lätt och smidigt kan ”blippa” dina köp upp till 200 kr. Detta gäller på alla kortläsare världen över som har symbolen för kontaktlös betalning.

Easyliving är också ett kreditkort smockat med bra och användbara försäkringar. Även här så skiljer man sig i mängden från vad många andra konkurrenter erbjuder då det är så pass många försäkringar som faktiskt ingår i ditt kort hos Easyliving.

Försäkringar som ingår i ditt kort

Reseförsäkring, inget konstigt att säga om det då det alltid ingår en grundreseförsäkring hos alla svenska kreditkortsföretag.

Avbeställningsförsäkring eller avbeställningsskydd som det också kallas, vilket gäller om du av någon anledning måste ställa in din resa.

Försenings- och olycksfallsförsäkring om du själv eller ditt bagage skulle bli försenade till ditt resmål eller om du t.o.m. skulle bli av med bagaget så finns denna försäkring som en bra trygghet. Försäkringen ersätter självrisken om något skulle hända med din bil eller med ditt boende under tiden som du är bortrest.

Självriskreducering på upp till 15 000 kr. Om du tex. skulle hyra bil på din resa utomlands och bilen går sönder eller blir stulen så gäller denna försäkring. Försäkringen ersätter betald självrisk eller själva reparationskostnaden (om hyrbilen går sönder) om den är lägre än självrisken. Bilförsäkring ska tecknas i samband med när du hyr bilen.

Evenemangsförsäkring om något oförutsett skulle hända så att du inte kan gå på den där efterlängtade konserten så träder denna försäkring in.

Allriskförsäkring gäller för alla oförutsedda skador som förlust av/på hemelektronik och hushållsmaskiner som finns i ditt permanenta boende eller i ditt fritidsboende på landet.

Bra för alla som gillar att shoppa är den leveransförsäkring som också ingår. Denna ger dig ersättning för om din vara skulle vara sönder eller om den t.o.m. aldrig dyker upp. Denna försäkring gäller enbart vid e-handel inom EU vilket också är bra att veta om.

En förlängd garantiförsäkring på 1 år på de prylar som du köper ökar bara på trygghetskänslan ytterligare.

Vilka krav finns för att få kortet?

Du behöver ha fyllt 20 år och du behöver ha en deklarerad årsinkomst av minst 120 000 kr, du får heller inte ha några aktiva betalningsanmärkningar. Som alltid i Sverige så görs en individuell kreditprövning av dig när du väl ansöker om att få ditt kreditkortslån beviljat.

Vilka nackdelar finns med kortet?

Om det ska finnas något att kunna anmärka på så är det just att kortet saknar ett bonussystem. Kortet är fortsatt ett av de allra bästa på den svenska marknaden men med ett bra bonussystem så skulle det utan tvekan vara en aspirant på att vara det bästa t.o.m.

Kortet har även en årsavgift på 195 kr och en kontantuttagsavgift på 3%, minst 45 kr per uttag, vilket också är bra att ha koll på om du skulle vara någon som kommer att göra kontantuttag i Bankomat relativt ofta.

Sammanfattning av Easyliving kreditkort

Easylivings kreditkort är ett mycket bra kreditkort. För dig som gillar att resa mycket så är det t.o.m. ett av de allra bästa och detta tack vare att kortet inte har något valutapåslag när du handlar med ditt kreditkort utomlands.

För alla som gillar att känna sig extra trygga och säkra så är detta också utan tvekan kortet att välja, få andra kreditkortsföretag kan erbjuda lika många försäkringar ingående i sina kreditkort så som Easyliving kan göra.

I slutändan så handlar alla kreditkortslån just precis om ett lån, pengar som alltså ska betalas tillbaka. Avgörande är då att kortet har en förmånlig räntekostnad, det får du också med ett kreditkort från Easyliving, 13,95%.

Är du någon som inte använder ditt kort särskilt ofta och när du väl gör det så är det kontantuttag som gäller? I sådana fall så rekommenderar vi att du väljer ett annat kreditkort då årsavgiften om 195 kr och minst 45 kr per kontantuttag tillkommer här.

Fakta om Easyliving kreditkort

Årsavgift: 195 kr (Gratis första året)
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 13,95 %
Effektiv ränta: 13,95 %
Räntefritt: Upp till 45 dagar
Korttyp: Mastercard
Uttagsavgift: 3,00 %, minst 45 kr
Valutapåslag i utlandet: 0,00 %
Aviavgift: 0 kr
Övertrassering: 150 kr
Förseningsavgift: 125 kr

JUST NU! 0 kr årsavgift första året (värde 195 kr)!

Spärra Easyliving kreditkort

Collector Bank AB
Telefon: 010-161 00 60
E-post: easyliving@collectorbank.se