Söka kreditkort

Här har vi samlat länkar till de bästa kreditkorten på den svenska marknaden så att du enkel kan söka kreditkort med de förutsättningar som passar dig bäst. I vissa fall får du svar direkt och kan signera din ansökan med bankid så att du kan få ditt kreditkort hemskickat direkt, men i andra fall måste du först få ett avtal hemskickat som du måste signera och returnera innan ditt betalkort skickas hem till dig. Tänk på att varje ansökan betyder ytterligare en kreditupplysning, så var noga med att bara söka kreditkort som du verkligen vill ha, så att du inte ansöker om flera kreditkort och drar på dig flera kreditkort i onödan.

Här kan du söka kreditkort

Bank Norwegian
Santander Consumer Bank
Re:member
Marginalen
Kortio
MoreGolf
British Airways

Vad krävs för att kunna söka kreditkort?

Grundkraven för att kunna ansök om kreditkort skiljer sig mellan de olika kreditgivarna, men följande förutsättningar brukar krävas för att du ska kunna skaffa kreditkort:

  • En årsinkomst på minst 100 000 kr
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Varit folkbokförd i Sverige minst 3 år

Observera att detta endast är grundkraven för att du överhuvudtaget ska kunna söka kreditkort. Kraven för att bli beviljad är oftast högre än detta. Dessutom ingår även andra parametrar i kreditbedömningen, som till exempel hur många andra lån och kredit du har.